Nog geen account?

Een account aanmaken op VriendenEnzo is eenvoudig en bovendien gratis

Gratis inschrijven

Algemeen

Is deelname aan VriendenEnzo gratis?

Wij werken niet met lidmaatschappen of inschrijfgeld. Een profiel aanmaken en deze online zetten is gratis. Iedereen krijgt automatisch 10 munten cadeau om de site uit te proberen. Deze 10 munten komen direct als tegoed op jouw profiel en kun je naar eigen wens gebruiken op de site.

 

Waarom is niet alles gratis?

Ten eerste omdat we alleen willen dat serieuze mensen zich inschrijven. Wij willen geen site die vol staat met de zogeheten “fakers”, mensen die niet serieus op zoek zijn naar een maatje, vriend(in) of date maar die hier uit verveling “rondhangen”. Ten tweede is het bouwen van deze website en het onderhouden ervan helaas niet gratis. Naast deze kosten maken we ook kosten voor promotie zodat er nog meer mensen op onze site komen.

 

Moet ik mijn profiel volledig invullen?

Ja, bij VriendenEnzo moet je je profiel volledig invullen anders ben je niet goed vindbaar in de zoekmachine.

 

Mag ik erotische oproepen plaatsen?

Nee, het plaatsen van erotische profielen, teksten, oproepen, foto’s etc. is niet toegestaan. Dergelijke profielen, teksten, oproepen en foto’s zullen onmiddellijk van de site verwijderd worden.

 

Mag ik reclame maken voor producten en/of diensten?

Nee, het maken van reclame voor producten en/of diensten is niet toegestaan. Dergelijke profielen worden onmiddellijk verwijderd van de site. Reclame mag enkel worden gemaakt via een banner of een advertentie op een speciaal daarvoor gereserveerde plaats op onze website. Verzoeken hiervoor kunnen per e-mail worden ingediend.

 

Hoe kan ik zoeken naar oproepen of profielen?

Bij Vrienden kun je zowel zoeken naar oproepen als profielen. Dit kun je doen via de eenvoudige of via de uitgebreide zoekfunctie. 

Bij Daten kun je alleen zoeken naar andere profielen omdat je bij Daten geen oproepen kunt plaatsen. Je kunt zoeken via de eenvoudige of via de uitgebreide zoekfunctie.

Uiteraard kun je bij zowel Vrienden als Daten ook gevonden worden door andere gebruikers.

 

Hoe lang staat mijn foto op het prikbord?

Je foto staat altijd 60 minuten op het prikbord. Na 60 minuten wordt je foto automatische van het prikbord verwijderd. Zodra je weer betaalt sta je weer vooraan in de rij. Je komt dan weer boven- of vooraan en schuift steeds een plaatsje naar beneden/achter.

 

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten of wanneer je wachtwoord niet werkt, kun je op de inlogpagina via de optie “wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dit nieuwe wachtwoord vervolgens via een e-mail.

 

Waar kan ik mijn e-mailadres of wachtwoord wijzigen?

Inloggen doe je met je e-mailadres in combinatie met het wachtwoord welke je zelf hebt gekozen toen je je profiel aanmaakte. Je e-mailadres of wachtwoord wijzigen, kun je doen bij “Profiel bewerken” bij “Mijn profiel”.

 

Hoe blokkeer ik een gebruiker?

Wanneer je een bericht ontvangt van een gebruiker waarvan je in de toekomst geen berichten meer wenst te ontvangen, kun je deze gebruiker blokkeren. Ga naar het ontvangen bericht van de betreffende persoon en klik bovenin op het vakje “Blokkeer deze gebruiker”. Deze gebruiker is nu toegevoegd aan je lijst “Geblokkeerde profielen”.

 

Hoe deblokkeer ik een gebruiker?

Onder “Mijn account” staat een tabje “Geblokkeerde profielen”. Hier staat een overzicht van alle door jou geblokkeerde profielen. Vanuit hier kun je deze profielen weer deblokkeren.