Nog geen account?

Een account aanmaken op VriendenEnzo is eenvoudig en bovendien gratis

Gratis inschrijven

Over VriendenEnzo

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bianca Nielen en ik woon sinds 2005 in Almere. Toen ik in Almere kwam wonen merkte ik dat het niet zo eenvoudig was om (door mijn vaak drukke leven) nieuwe vrienden te maken. Met deze ervaring en de gedachte dat er veel meer mensen zijn die wel wat meer mensen om zich heen kunnen gebruiken heb ik sinds mei 2014 de vrienden(- en dating)site  www.vriendenenzo.nl opgericht. Want nieuwe vrienden maken is nu eenmaal niet altijd gemakkelijk, toch?

Iedereen wil wel eens leuke dingen doen, samen erop uit gaan of even lekker weg, zeker nu de feestdagen er weer aankomen, maar soms weet je gewoon even niet met wie …

Op www.vriendenenzo.nl kun je je eigen profiel aanmaken en op zoek gaan naar nieuwe vrienden of een nieuwe liefde in de buurt.

Met het ontbreken van een goede vriendensite en het feit dat de bestaande datingsites toch over het algemeen wel wat kosten heb ik een vrienden- en datingsite ontwikkeld waarbij je geen abonnement hoeft af te sluiten en dus niet vastzit aan maandelijkse vaste kosten. Mijn site is goedkoop en werkt met een prepaid munten systeem. Ik vind nl. dat je zelf moet kunnen bepalen hoeveel je wilt uitgeven.

Ik hoop dat er op mijn site veel nieuwe vriendschappen en/of nieuwe liefdes ontstaan en wens iedereen hier heel veel plezier toe      :-).

Mijn motto is: LEUKE DINGEN DOE JE SAMEN!

Persbericht juni 2014:

Eenzaamheid te lijf met VriendenEnzo.nl

FLEVOLAND – Bianca Nielen maakt zich zorgen over de toenemende eenzaamheid in Flevoland. Daarom heeft zij de site VriendenEnzo.nl in het leven geroepen. “Mensen kunnen via mijn site op een makkelijke manier met elkaar in contact komen.”

Bianca Nielen vond het in haar beginperiode in Almere best moeilijk om vrienden te vinden. “Zeker in deze jonge stad waar veel inwoners – net als ik – een druk bestaan hebben. Vind dan nog maar eens tijd om andere mensen te leren kennen.” Nielen vervolgt: “En tegenwoordig is het nog moeilijker; denk maar aan mensen die hun baan verloren hebben. Zij kunnen in een sociaal isolement raken. Hoe kom je dan weer met anderen in contact, als iedereen om je heen overdag werkt?”, vraagt Nielen. Ze ontwikkelde daarom een website waardoor makkelijker contact gelegd kan worden. “Via www.vriendenenzo.nl kan iedereen een persoonlijk profiel aanmaken en nieuwe mensen leren kennen uit dezelfde stad of regio.”

Eenzaamheid te lijf

De initiatiefneemster is ervan overtuigd dat haar site eenzaamheid onder (jong) volwassenen tegen kan gaan. “Bovendien kunnen senioren die zich alleen voelen ook heel gemakkelijk een maatje vinden om mee te wandelen of fietsen, of gewoon een goed gesprek te hebben...” Ook in andere delen van Flevoland komt eenzaamheid voor, denkt de initiatiefneemster van de site. “Ik hoop dat als iemand zich eenzaam voelt, via mijn site makkelijker met anderen in contact komt. En dat er een mooie vriendschap uit ontstaat, of…”, zegt zij glimlachend: “een nieuwe liefde.”

Geen abonnement nodig

In tegenstelling tot andere sites is er bij VriendenEnzo.nl geen abonnement nodig. “Als je je inschrijft, zit dus niet vast aan maandelijkse vaste kosten. De site werkt met een prepaid muntensysteem. Je bepaalt dus zelf hoeveel je wilt uitgeven; er zijn geen verborgen kosten.” De eerste 350 inschrijvers krijgen bovendien 10 munten - ter waarde van 10 euro - cadeau. Voor meer informatie: www.vriendenenzo.nl